آغاز عملیات شستشوی درختان سطح شهر

صفدرپور رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز با اعلام این خبر گفت: به منظور زدودن  گرد و غبار و دوده ناشی از آلودگی هوا و  بالا بردن رطوبت نسبی در اطرف تاج درخت ، شستشوی درختان بلوارها و معابر اصلی و فرعی شهر آغاز شد.

این مقام مسئول افزود: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی که باعث گرم شدن هوا، کاهش رطوبت نسبی محیط و شیوع ریزگردها به خصوص در فصل تابستان می‌شود به دلیل برهم خوردن تعادل بین جذب آب توسط ریشه و دفع آن توسط برگ‌ها در درختان  دچار خزان زودرس شده و یا حتی حالت سرخشکیدگی در درخت ظاهر می‌شود، که این موضوع ضمن ایجاد ظاهری نامناسب، باعث ضعف درختان شده وصدمات جبران ناپذیری به آنها وارد مینماید.

وی در ادامه گفت: این عملیات در راستای بهبود وضعیت سبزینگی،  تدام فتوسنتز و نیز حفظ طراوت درختان شهر هر ساله بعد از اتمام عملیات سم‌پاشی صورت می‌گیرد که نقش بسزایی در کنترل آفات، کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از طغیان مجدد آفات نیز خواهد داشت.

گفتنی است عملیات شستشوی درختان و درختچه‌ها به منظور عدم تداخل با ساعات اوج ترافیک و همچنین تردد شهروندان در معابر از ساعت صفر بامداد تا 6 صبح  به صورت شبانه انجام می‌شود.